Les Coves de l’Espluga de Francolí va crear un qüestionari de preguntes tipus Kahoot ideat per aquelles escoles que no van poder venir a visitar les Coves per causa del confinament per la Covid19, tot i que tenien la reserva prevista. Hi van participar un total de 655 alumnes (598 primària i 57 secundària) de 17 Centres Educatius diferents.

Amb una durada d’un mes, els alumnes van poder participar de manera individual i representant el seu Centre en un concurs de preguntes relacionades amb la prehistòria i les Coves de l’Espluga.Es van crear dos qüestionaris diferenciats adaptats als nivells de primària i secundària on podien posar a prova els seus coneixements i alhora competir entre els alumnes tan del propi Centre com d’altres.

Davant la bona resposta per part dels Centres Educatius, des de l’Ajuntament de l’Espluga i les Coves de l’Espluga s’ha acordat premiar als Centres amb més participants.

GUANYADORS i PREMIS

El Centre de Primària amb més participació va ser l’Escola Sant Jordi de Lleida amb 46 participants. El premi és una visita a les Coves de l’Espluga i un Taller de Prehistòria gratuït per un grup/classe durant el curs 2020-21

El guanyador individual de Secundària va ser l’alumne amb l’àlias “DANI090” de l’Escola Pare Enric Ossó de l’Hospitalet de Llobregat i també va ser el Centre que més alumnes hi van jugar. Aquest Centre també serà obsequiat amb una gratuïtat per un grup/classe a la visita a les Coves de l’Espluga i a un Taller d’excavació pel curs actual.

Share This