La 4a Fira de la Cervesa artesana i dels elaboradors locals de l’Espluga s’adapta en un format d’acció comercial i propostes culturals

Com a alternativa s’ha dissenyat una oferta comercial que permetrà adquirir per 10€ una oferta que inclou el got de la Fira de la Cervesa (fins a esgotar existències), dues cerveses artesanes i un dels productes singulars que ofereixen els establiments. Es podran adquirir durant tot el mes d’octubre, de dijous a diumenge.

Els establiments participants a l’edició d’enguany són: Carnisseria Cal Mariquinyo, Forn de Pa – Cal Tullet, Cansaladeria Cal Pagès, Pastisseria-Cafeteria Ferrer, Pastisseria Farré Gamell, Pastisseria Cobo, Glòria Xarcuters, Forn de la Vila i Cots Artesans. 

Les cerveses artesanes participants són: Cerveseria Boixets, Cerveseria Segarreta, Cerveseria les Clandestines i Cerveses de Ponent.

CONCERTS

Per altra banda, també s’ha apostat per programar tres concerts, en un format marcat per la normativa vigent. El primer serà un concert itinerant el dia 10 d’octubre a càrrec de Dixthree, una formació que ens transportarà a la música de Nova Orleans. Divendres dia 16 d’octubre el Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí acollirà la segona actuació amb Bóssalo, una proposta amb peces de bossa nova. El dia 30 d’octubre serà el torn del grup de versions Mood, un grup de versions per a tots els públics.

Aquests concerts seran gratuïts i amb aforament limitat, serà necessari fer inscripció prèvia i complir amb les mesures de prevenció estipulades per l’organització i les de caràcter general. Les inscripcions s’obriran a partir del 5 d’octubre a través d’una plataforma digital.

Share This