AGENDA

7A FIRA DE LA CERVESA

23 de setembre - 12:00 h.

La Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals se celebrarà el 23 de setembre al pàrquing del pavelló del Casal 

El proper dissabte 23 de setembre es celebrarà la setena edició de la Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals al pàrquing del pavelló del Casal.

La cita comptarà amb la presència de sis productors de cervesa artesana, entre els quals hi ha Cerveses Boixets, Cerveses de Ponent, Cerveses Matoll, Cervesa Ona, Cervesa La Renaixença i Cervesa Les Clandestines. En aquesta edició també hi haurà restauració local amb parades dels establiments Glòria Xarcuters, Forn de Pa de Cal Tullet, la Carnisseria Mariquinyo i Barbacoa+ del Gas Garage que oferiran diversitat de productes.

L’esdeveniment marida un cop més les propostes gastronòmiques amb la música en directe. Durant el dissabte, de les 13 h a les 15 h i de les 19 h a les 20:30 h s’ha programat l’actuació dels discjòqueis locals, Club 8, que formen part de la programació anual de l’Espluga FM Ràdio. A la nit hi haurà el concert de Julivert de les 21:30 h a les 23 h i tancarà la nit la DJ Perla Negra.

Des de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’ha treballat en aquest nou emplaçament per tal de diversificar els espais de les fires i festes que se celebren al municipi. D’aquesta manera s’aconsegueix que la Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals es pugui celebrar en un espai més ampli i també que en necessitat de pluja es pugui entrar a l’interior del pavelló.

Al preu de 2 euros es podrà adquirir un got per a realitzar les degustacions.

L’horari de la fira com serà de 12 a 15 h del migdia i de les 18 de la tarda a la 1 de la matinada.


Més informació:

Aparcament del pavelló del Casal Carrer Pompeu Fabra

977 871 220

COMPARTEIX AQUEST ESDEVENIMENT