AGENDA

ACTE: Jugant amb la màgia by Hausson

16 de març - 12:00 h.

El mag Hausson arriba a L’Espluga de Francolí el dissabte 16 de març a les 12 h., en el marc de la iniciativa Cap butaca buida!, amb el seu espectacle Jugant amb la màgia per sorprendre i fer les delícies de grans i petits amb aquest show per a tota la familia!

En què es poden transformar jocs tan populars com el dòmino, el cub Rubik, el parxís, els daus o les tres cartes a les mans d’un mag?

Les respostes les trobareu a Jugant amb la Màgia un espectacle on els jocs prenen el protagonisme per esdevenir els actors principals d’un muntatge màgic on la realitat supera la ficció. O potser és la ficció que supera la realitat?

Cap Butaca Buida neix amb un objectiu tan ambiciós com possible: convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques. I volem fer-ho comptant amb el bo i millor que té aquest país: la seva gent, la societat civil que es mou cada vegada que té al davant una fita històrica.

El repte que proposem és el següent: omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya el proper dissabte 16 de març de 2024. Que no quedi cap butaca buida. Un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques que volem que es converteixi en una celebració anual.

Aconsegueix les teves entrades a: https://www.entrapolis.com 


Més informació:

Casalet de l'Espluga Av. Països Catalans

977871220

COMPARTEIX AQUEST ESDEVENIMENT