Èxit de participació a la campanya “Compra i Guanya”, on el comerç espluguí ha repartit 32 premis turístics arreu de Catalunya.

Una acció impulsada per les regidories de comerç i turisme de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí que compta amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de l’Espluga.

Durant el mes d’octubre els comerços espluguins han estat punts de participació a la campanya “Compra i guanya”, un projecte entre administracions locals de tot el territori català per donar suport al comerç de proximitat.

La participació a la campanya ha permès optar a 32 premis pensats per a fomentar el turisme de proximitat. Aquests premis permeten gaudir a les espluguines i espluguins guanyadors  de visites guiades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, etc. en algun dels municipis de la Xarxa de Barris Antics. Els premiats en podran gaudir de les experiències des del mes de gener fins a mitjans de 2021.

El passat dijous 5 de novembre, l’Oficina de Turisme de l’Espluga acollia el sorteig de la campanya “Compra i Guanya” del projecte Barris Antics on es van extreure les 32 butlletes guanyadores.

En aquesta desena edició, la primera en que l’Ajuntament de l’Espluga hi participa, els pobles participants han estat: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf,  Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Vendrell, Falset, Juneda, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, L’Arboç, L’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt,  Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

Els guanyadors i guanyadores dels premis a l’Espluga de Francolí

Les persones premiades de les butlletes participants a l’Espluga de Francolí han estat les següents: Fina Minguell, Xavi Jiménez, Antònia Mateu, Màrius Badia, Pilar Baldrich, Salvador Freixa, Miquel Sabaté, Sílvia Mercado, Encarna Carrión, Sergio Martínez, Magna Gené, Rosa M. Bota, Josep Arbós, M. Teresa Llobet, Sandra Fonoll, Isabel Llurba, Judit Tomàs, Aniol Codina, Trini Saumell, Carmen Puig, Joan Sabaté, Carla Franch, Francisco Martínez, Enriqueta Vallès, Enriqueta Solé, Carme Permiquel, M. Carme Pàmies, Sònia Roig, M. Teresa Canela i Ferran Mestrich. Un dels atractius de la campanya era que un comerciant també era premiat, en aquest cas i fruit del sorteig ha estat per Ferreteria Roselló.

Si la situació sanitària ho permet, les persones premiades d’arreu de Catalunya es reuniran a l’Espluga de Francolí el 6 de febrer de 2021 per gaudir del seu premi. Aquest consisteix a passar una jornada a l’Espluga descobrint els atractius turístics i fent les següents activitats: visita guiada a la Fassina Balanyà, antiga fàbrica d’aiguardent, i al Museu de la Vida Rural, seguit d’una ruta d’orientació en alguns comerços de l’Espluga on es gaudirà d’un tast de productes de proximitat. A continuació, els guanyadors/es gaudiran d’un àpat en diversos restaurants de l’Espluga, a la tarda faran la visita a les Coves i faran una degustació de pa de la cova, oli i vi.

 

 

 

 

 

 

Share This