AGENDA

CINEMA GAUDÍ: “Un cel de plom” de Miquel Romans

10 de desembre - 18:30 h.

Diumenge 10 de desembre a 2/4 de 7 de la tarda a la Sala Folch i Torres del Casalet de l’Espluga de Francolí  es projectarà “ Un cel de Plom”, ens acompanyarà el director Miquel Romans i Carme Martí, escriptora de la novel·la.

L’any 1945, amb l’alliberament dels camps nazis, Neus Català, jove republicana feminista, torna a França després d’haver estat empresonada per l’exèrcit alemany. Mentre recupera la seva vida en llibertat, rememora els fets viscuts un any abans, quan amb un grup de dones va sabotejar la fàbrica de producció de bales on els nazis les feien treballar, a Txecoslovàquia. Van ser conegudes com El Comando de les Gandules. Però la veritable resistència de la Neus Català tot just acaba de començar: la lluita per la memòria.

No recomanada per a menors de 16 anys i especialment recomanada per al foment de la igualtat de gènere

Versió original en català. Aquesta pel·lícula  estarà disponible a l’aplicació mòbil Audescmobile, aplicació que permet als usuaris cecs accedir des del seu mòbil, de manera sincronitzada, a les audiodescripcions de les pel·lícules. 

Les entrades es poden comprar anticipadament a través de la plataforma de venda Entrapolis https://www.entrapolis.com/entrades/cicle-gaudi-lespluga-de-francoli-un-cel-de-plom i a l’oficina de Turisme de l’Espluga o bé a l’entrada de la sala el mateix dia de la projecció.

L’entrada general té un preu de 4.50€ i 3€ amb el carnet jove, de discapacitat acreditada i persones majors de 65 anys.

 


Més informació:

Sala Folch i Torres del Casalet Avinguda Països Catalans, 6

977 871 220

Enllaç web

COMPARTEIX AQUEST ESDEVENIMENT