AGENDA

CINEMA GAUDÍ: “El mestre que va prometre el mar”

18 de febrer - 18:30 h.

Diumenge 17 de març a 2/4 de 7 de la tarda. Sala Folch i Torres del Casalet de l’Espluga de Francolí es projectarà “ El mestre que va prometre el mar” , dirigida per Patricia Font, amb Enric Auquer i Laia Costa, i guanyadora del Premi Especial del Públic als XVI Premis Gaudí.

En trobar un misteriós quadern, l’Ariadna decideix buscar al que va ser el mestre del seu avi, descobrint una història emocionant i marcada per la tragèdia. El 1935, l’Antoni Benaiges aconsegueix una plaça de mestre en un petit poble aïllat de Burgos. Allà estableix una intensa relació amb els seus alumnes, un grup de nenes i nens d’entre sis i dotze anys, als quals fa una promesa: portar-los a veure el mar per primera vegada. Setanta-cinc anys després, la filla d’un d’aquells alumnes descobreix la meravellosa història que s’amaga rere aquella promesa incomplerta.

No recomanada per a menors de 12 anys.

Aquesta pel·lícula és en versió original en català i castellà.

Recordar-vos també que aquesta pel·lícula  estarà disponible a l’aplicació mòbil Audescmobile, aplicació que permet als usuaris cecs accedir des del seu mòbil, de manera sincronitzada, a les audiodescripcions de les pel·lícules. 

Les entrades es poden comprar anticipadament a través de la plataforma de venda Entrapolis, https://www.entrapolis.com/entrades/cicle-gaudi-lespluga-de-francoli-el-mestre-que-va-prometre-el-mar ,  a l’oficina de Turisme de l’Espluga o bé a l’entrada de la sala el mateix dia de la projecció.

L’entrada general té un preu de 4.50€ i 3€ amb el carnet jove, de discapacitat acreditada i persones majors de 65 anys.


Més informació:

Sala Folch i Torres del Casalet Avinguda Països Catalans, 6

977 871 220

Enllaç web

COMPARTEIX AQUEST ESDEVENIMENT