AGENDA

CIRC: The legend-El gran Dimitri

19 de juliol - 20:00 h.

THE LEGEND – EL GRAN DIMITRI (DEL CIRC RALUY LEGACY)

Dimitri, un geni de l’escenari segons ell mateix, tot i que amb una dubtosa reputació artística. S’enfronta al seu tercer treball en solitari. Després d’haver actuat en prestigiosos festivals, sales B dels millors teatres i d’haver guanyat alguns premis, Dimitri té una epifania: “He nascut per ser una llegenda de l’escenari”. Així que munta un espectacle on es jugarà la vida. Dimitri presenta un nou espectacle on posarà en joc una vegada i una altra la seva vida per aconseguir aquest objectiu.

Imagina’t que en qualsevol moment pot passar, una trucada, algú que el descobreixi i li ofereixi el contracte de la seva vida: actuar per a un auditori de 100.000 persones i ser recordat com una llegenda. Per això, funció a funció, crearà l’espectacle amb el qual serà recordat i estimat com una rockstar. Així, Dimitri es presenta aclamat en escena per la seva bogeria i pretensió desmesurada. És la història d’un antiheroi, d’un idiota, d’un perdedor que té l’audàcia de continuar lluitant pel que vol. Aquest espectacle està dedicat als antiherois, als somiadors.

L’espectacle es realitzarà el divendres 19 de juliol a la Plaça Montserrat Canals a les 20.00 hores.

Venda d’entrades des d’Entrapolis, a l’Oficina de Turisme i a la Taquilla del Teatre del Casal una hora abans de l’espectacle.

Enllaç venda on-line: https://www.entrapolis.com/entrades/the-legend-el-gran-dimitri 


Més informació:

Plaça del Casal Plaça Montserrat Canals

977 87 12 20

COMPARTEIX AQUEST ESDEVENIMENT