AGENDA

CURS: Elaboració de conserves vegetals

15 i 16 de setembre

Fer conserves és la millor manera d’aprofitar l’abundància de fruites i verdures de temporada i poder gaudir-ne durant tot l’any.

El curs destinat a adults d’aquest mes de setembre ens introduirà en l’art de la conserva, per aprendre a preservar els aliments de manera segura i amb tots els seus nutrients. Barrejarem tradició i innovació, tot fent conserves dolces (almívars, melmelades i compotes) i salades (samfaines i salses) amb l’objectiu de tenir sempre disponibles les elaboracions més útils per a casa nostra i assegurant-nos que, durant tot l’any, podrem gaudir d’aquell gust que tant ens agrada!

Anirà a càrrec de Guillem Figueras Moreu i es farà el divendres 15 de setembre, de 17 a 19 h, i continuarà el dissabte 16 de setembre, d9.30 a 13.30 h i de 15 a 19 h.

Durant el curs utilitzarem alguns dels estris i les nocions dels professionals aplicades a les tècniques casolanes. Per participar al curs no es necessita cap coneixement previ.

El curs té un preu de 60 € per persona. Per realitzar la inscripció cal fer el pagament del curs per avançat, en línia, presencialment o per telèfon al 977 870 576.


Més informació:

Museu de la Vida Rural

977870576

Enllaç web

COMPARTEIX AQUEST ESDEVENIMENT