Dissabte 11 de juliol a partir de les 12 h s’inaugurarà, l’exposició «El meu tatuatge és la terra» de Josep Guinovart, amb un recorregut pels tres espais que acullen la mostra.

«El meu tatuatge és la terra» és una producció del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla en aliança amb l’Espai Guinovart d’Agramunt, la Fassina Balanyà i el Monestir de Poblet.

Museu, Fassina i Monestir seran els tres escenaris que acolliran l’obra artística de Guinovart des de l’11 de juliol i fins al 30 d’agost. Tres espais que comparteixen el respecte i l’observació atenta de la natura i una relació especial amb la terra. Una terra entesa com a territori però també com a part essencial de l’ésser humà.

Les obres que acolliran cada un dels tres equipaments es podran visitar en els seus horaris d’obertura al públic.

L’acte d’inauguració començarà a les 12 h al Monestir de Poblet, continuarà a la Fassina Balanyà i acabarà al Museu de la Vida Rural, on es realitzaran els parlaments.

L’exposició s’inaugurarà seguint els protocols de seguretat del Museu de la Vida Rural en relació a la COVID-19. És per això que, tot i ser d’accés gratuït, caldrà obtenir una entrada per garantir l’aforament controlat a les sales d’exposicions.

Share This