ELABORA EN FAMÍLIA LA TEVA PRÒPIA COLONIA I DESCOBREIX COM ES RECICLAVA A LA FASSINA BALANYÀ!

Fassinejar (conjugació) (de fassina i –ejar). Acció que hom fa dins d’una fassina.

FASSINEJA és una nova visita-taller familiar que s’ofereix al Museu Fassina Balanyà de l’Espluga de Francolí. Es tracta d’una visita amb una mirada diferent, destinada als infants i adolescents, on podran endinsar-se en espais restringits pel públic general i podran tocar i olorar molts productes relacionats amb la Fàbrica. Descobriran de primera mà com funcionava l’antiga destil·leria i com es reciclava i reutilitzaven les restes del raïm.

Tot seguit, per posar-ho en pràctica les famílies podran Fassinejar amb el taller d’elaboració de la seva pròpia colònia i hidrogel. Ho faran amb fruites i herbes aromàtiques que ells mateixos hauran collit. Per elaborar diferents aromes s’utilitzaran olis essencials, introduint-los en l’aromateràpia.

La visita també inclou una destil·lació en directe amb d’un alambí de vidre, un tast de licors pels adults i un davantal de Fassineja per tots els participants.

Activitat dirigida a totes les edats, però recomanat a partir dels 5 anys fins adolescents, on tots els membres de la família, inclosos els adults, participaran de l’experiència.

DIA DEL TALLER: Diumenge dia 16 de maig a les 10.30h

PREU: 4.70€/PERSONA (inclou visita a la Fassina, destil·lació en directe, degustació de licors, davantal de Fassineja, taller d’elaboració de colònies i ampolleta amb la pròpia creació)

DURADA DE L’ACTIVITAT: 1.30h

L’aforament estarà limitat a 3 unitats familiars

Per inscripcions: 977 87 12 20 turisme@esplugadefrancoli.cat o fassina.balanya@esplugadefrancoli.cat

Share This