L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i els productors locals  presenten la 5a Fira de la Cervesa Artesana i dels  elaboradors locals 2021 en un format reduït 

Enguany es celebrarà el dissabte 25 de setembre al jardí de l’Hostal del Senglar,  amb aforament limitat, regulant l’accés segons capacitat de l’espai, per complir  amb la normativa actual. 

Aquest esdeveniment pretén que el públic assistent pugui gaudir del maridatge dels  productes elaborats a l’Espluga amb cervesa artesana, comptant amb elaboradors locals  i la presència de cervesers del camp de Tarragona i terres de Ponent. 

En el nou context Covid19, elaboradors i Ajuntament han optat per un format acotat que  permeti gaudir amb seguretat d’aquest esdeveniment firal, adaptant l’espai i el  funcionament a la normativa actual, que recomana restringir la capacitat de les taules i la lliure interacció del públic. 

Tres elaboradors locals implicats, Glòria Xarcuters, Forn de Pa de Cal Tullet i la  Carnisseria Mariquinyo i tres cerveseries, Cerveses Boixets, Cerveses de Ponent i  Cerveses Clandestines oferiran diversitat de productes per al maridatge. Com a novetat,  en una implicació més àmplia del comerç local, també hi haurà present un estand de la  Llibreria i Papereria Índex, que durant la tarda presentarà un espai amb llibres  especialitzats sobre cervesa. 

L’esdeveniment comptarà amb música en viu en diversos formats i espai per al  maridatge, amb l’actuació del grup de música tradicional amb tocs celtes El Pony Pisador  i l’actuació de tres discjòqueis locals, Club 8, que formen part de la programació anual  de l’Espluga FM Ràdio. 

El recinte comptarà amb un aforament limitat i un accés obert segons capacitat i ocupació  de l’espai en cada franja horària. Les inscripcions i venda d’entrades es realitzaran a  l’entrada en un espai de taquilla, on al preu de 2 euros es podrà adquirir un got i realitzar  la inscripció al prèvia però al moment a l’acte. L’horari de la fira serà de 12 a 15 h del migdia i de les 7 de la tarda a les 12 de nit. 

Share This