L’Espluga de Francolí viurà aquest estiu una Festa Major de format reduït, preservant els actes més tradicionals i potenciant la cultura popular i activitats familiar.

L’Espluga de Francolí celebrarà la Festa Major del 29 de juliol al 3 d’agost, però tal com ja s’havia anunciat aquesta edició serà en un format adaptat a la situació actual provocada per la Covid-19. La Festa Major comptarà amb actes de petit format i amb aforament limitat, d’entre els quals en destaquen el pregó de Festa Major protagonitzat per l’arqueòleg Josep Maria Vergès, el festival de poesia Rusc organitzat pel Museu de la Vida Rural, el Concert-Vermut, actes per a públic familiar i infantil, mostra i ball del seguici popular i el concert de tarda de dilluns amb dues cantautores. La situació actual  ha fet que els actes de gran format no siguin possibles per motius de seguretat.

Enllacem el programa de la Festa Major 2020.
 

Inscripcions i indicacions d’accés als actes
Per tal de poder adaptar els actes a la normativa actual serà necessari inscriure’s facilitant el nom, cognoms, DNI i telèfon de contacte i recollir els tiquets d’entrada a l’Oficina de Turisme de l’Espluga a partir de dijous dia 23 de juliol. Els actes que requereixen inscripció prèvia són el Pregó de Festa Major, el concert d’havaneres, el Concert-Vermut, l’espectacle MusicCirc i el concert de cantautores.

L’horari de l’Oficina de Turisme és de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 16 h a 19 h. Diumenge i festius de 10 a 14 h.

Les inscripcions per als actes infantils de dissabte i diumenge es poden realitzar a través del correu electrònic o telèfon de les empreses, que queden indicats al programa.

Mesures genèriques per a tots els actes
L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, recorda que l’ús de mascareta a tots els actes programats és obligatori. Així com respectar les mesures de seguretat i higiene que marca l’organització. Cal mantenir les distàncies i arribar en els actes amb suficient antelació per no generar aglomeracions.

Share This