AGENDA

FESTIVAL DE MÚSICA: Riubombori 2024

06 de juliol - 19:00 h.

El dissabte 6 de juliol, el Riubombori oferirà un esdeveniment molt especial per commemorar els 15 anys de la desaparició de Jordi Francesch Deutú, el jove cantautor espluguí també conegut com Jordi Francolí. La Cultural Jordi Francolí ha impulsat una sèrie d’iniciatives al llarg de l’any per continuar descobrint i recordant la figura i la música d’aquest jove cantautor espluguí.

Entre aquestes iniciatives, destaquen les col·laboracions amb els centres educatius (Escola de Música, l’Institut, el Cau i les Escoles de Primària). També s’ha creat el programa de ràdio “Sense pressa”, a càrrec d’Ermínia Martí i Gerard Bosch, amb entrevistes a persones que el van conèixer i una selecció de les seves cançons, que ja es poden escoltar a YouTube.

L’activitat anual culminarà en el Riubombori 2024, on s’escoltarà bona part del repertori de Jordi Francolí interpretat per molts dels seus amics, així com per alumnes de diverses escoles i edats. Entre els artistes participants destaquen el cor infantil EMME, les escoles Vedruna i Martí Poch, els alumnes de l’IES Joan Amigó, Gus i Manel, Raül Poblet amb Anna Amigó, Lady Paka Band, Mel i Mató, Tòlia i Xauxers. També es presentaran manualitats i creacions fetes pels infants del poble, i es projectaran records del músic espluguí. A més, hi haurà una sorpresa important que es desvetllarà durant el concert.

Com és habitual, hi haurà una gran varietat de cerveses artesanes i vins de proximitat, així com menjar ecològic i altres opcions per sopar. El concert pro- met allargar-se moltes hores gràcies a la gran quantitat de participants. 


Més informació:

Jardí dels Francolins Plaça Montserrat Canals, 1

COMPARTEIX AQUEST ESDEVENIMENT