El proper 4 de Juny es celebrarà al Parc del Freginal una nova edició del “No Callarem”, per primer cop en format de festival, que acollirà grups de temes propis en un entorn idílic amb servei de barra i cuina.

La música i el talent de proximitat seran el fil conductor del festival que començarà a les 19h de la tarda del dissabte dia 4 de Juny i es prollongarà fins a la matinada. Grups de temes propis com Bredda, Figa flawas, Hideout ompliran la nit d’estils musicals de tota mena com rock, indie, música urbana, ska i trap, entre d’altres. Completaran el cartell els DJ PD Peting i el punxa discs Glòria Sound Sistem. També es farà una xerrada de l’Alt Camp no té por, un col·lectiu de suport a les persones detingudes a l’Alt Camp per motius polítics durant la setmana de les protestes post sentencia del procés.

L’espai comptarà amb una zona concert i una altra zona amb taules on es podrà gaudir dels serveis de cuina que s’oferiran a la barra; pinxos a les primeres hores del vespre i sopars a partir de les 21h. El Parc del Freginal és un espai ampli i natural que ajuda a lligar el respecte per la cultura i la natura en un lloc on mai abans s’hi havia realitzat un acte d’aquestes caracteristiques.

L’entrada serà gratuita llançant un missatge de cultura oberta, amb la llibertat d’accedir al recinte sense restriccions i recuperant la normalitat social i cultural.

El festival No Callarem va néixer a l’Abril de 2018 amb petit format i amb l’objectiu d’aconseguir fons per a la caixa de resistència que serveix per a fer front a possibles sancions imposades per a motius polítics a activistes, així com col·laborar en donacions
per a causes relacionades amb la resposta a la sentencia del procés. Després d’haver passat una pandèmia i haver realitzat 5 “No Callarem” de petit format, la mateixa organització vol anar un pas més enllà i fer un festival amb tota regla sense perdre l’essència ni l’objectiu de les anteriors edicions.

Share This