El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla presenta l’exposició «Generació [Re]. Continuïtat o canvi?», comissariada per Àlex Rebollo i Anna M. Andevert, i quarta mostra de producció pròpia de l’MVR després de «The Dust Bowl», «Plàstic» i «Jugar amb foc».

Visites dinamitzades adreçades al públic general i familiar, començaran el dissabte dia 12 de març a les 17.00h i es repetiran cada 15 dies en el mateix horari. La inscripció a qualsevol de les sessions es pot fer a través del telèfon 977870575 o bé a través del seu web: www.museuvidarural.cat . el peru és de 3€ pers persona.

On i com volem viure? La COVID-19 és, en la història de la humanitat, una nova crisi o una nova oportunitat? L’exposició «Generació [Re]. Continuïtat o canvi?» aborda els moments de crisi com a punts de partida en què la societat decideix què vol ser i el futur que tindrà. La mostra explora temes com el despoblament i el repoblament, l’aïllament i la hiperconnectivitat o l’immobilisme i la capacitat humana de transformar el seu entorn amb la voluntat de convidar al visitant a adobar comunitats resilients.

Fent un paral·lelisme amb la crisi de la fil·loxera, l’exposició se serveix de l’art contemporani, la cerca de dades i la promoció de projectes transformadors per proposar al públic un recorregut amb un eix central: la comunitat com a eina per mantenir l’equilibri. Es compta amb obres de Joana Moll, Modest Cuixart, Núria Rion, Marc Anglès o Perejaume. Uns artistes que ajudaran al visitant a fer-se preguntes incòmodes, a qüestionar-se, per exemple, sobre el lligam amb el territori o els recursos.

Share This