La situació de pandèmia global creada per el Covid-19 va generar el passat mes de març la declaració d’estat d’alarma, confinament, tancament d’equipaments culturals i dels centres educatius a Catalunya.

Com a conseqüència d’aquests fets excepcionals s’han gestionat, des de la central de reserves de turisme de l’Espluga, nombroses anul·lacions de  reserves escolars en els diferents museus de la població.

Arran  d’aquesta situació, les Coves de l’Espluga han fet arribar per correu electrònic als centres escolars que no podran venir en el que queda de curs, un seguit de recursos com ara vídeos i un Kahoot, perquè els docents en facin difusió al seus alumnes i puguin treballar la prehistòria des de casa.

Un d’aquests vídeos es el que podeu trobar adjunt en aquesta publicació.

Creat per els mateixos treballadors de les Coves des de les seves cases i utilitzant allò que han pogut trobar, han intentat resumir d’una manera divertida la vida dels primers humans en la prehistòria.

De la mateixa manera, posteriorment es farà arribar més contingut educatiu als diferents centres escolars.

Esperem que el proper curs 2020-2021 la situació actual hagi millorat i puguem tornar a obrir portes en els espais educatius i culturals de l’Espluga de Francolí.

Share This