L’Espluga de Francolí viurà els dies 6, 7 i 8 de maig una nova edició dels Espais Vius d’Art, una iniciativa de dinamització local i comercial que reobre locals en desús amb una programació cultural vinculada a la dansa.

Enllaç al programa: https://ja.cat/qxTbH 
Enllaç al mapa dels Espais Vius d’Art: https://ja.cat/YF3N2

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí presenta una nova edició dels Espais Vius d’Art (EVArt22), una iniciativa de dinamització dels espais comercials en desús que comptarà amb propostes de dinamització comercial i una programació cultural amb la dansa com a eix central.

El cap de setmana del 6, 7 i 8 de maig l’Espluga de Francolí tornarà a donar un nou ús als espais comercials buits amb intervencions audiovisuals. El municipi convertirà els aparadors dels locals comercials sense activitat, en un espai de mostra de peces de videodansa, que aproparan a l’Espluga més de trenta creacions artístiques nacionals i internacionals en format audiovisual.

Una proposta que anirà vinculada un any més a la campanya de primavera de la Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga que dóna suport a la iniciativa, implicant-se en la decoració d’aparadors. La regidoria de comerç i l’entitat presentaran en el marc de l’EVArt22 el resultat del cens de locals buits i nous projectes en l’àmbit de comerç. Durant tot el cap de setmana es programaran actes culturals vinculats amb la dansa a diversos espais del municipi, amb la voluntat de generar interacció als espais cèntrics i comercials.

Share This