L’exposició es prorroga fins el 24 de juny de 2021

Llum, escalf, progrés, festa… però també destrucció, guerra, mort. És el foc un aliat o una amenaça? El coneixem prou per poder-lo prevenir? I com afrontem el creixement del risc d’incendis provocat per l’escalfament global?

Jugar amb foc neix amb la voluntat d’aprofundir en l’ecologia del foc, generar coneixement i reflexionar sobre els incendis forestals, la gestió dels boscos i el canvi climàtic.

El Museu de la Vida Rural i la Fundació Pau Costa

Amb aquesta exposició, el Museu de la Vida Rural i la Fundació Pau Costa sumen esforços per divulgar una problemàtica actual com són els grans incendis i la gestió del territori.

Jugar amb foc és la tercera exposició que produeix íntegrament el Museu de la Vida Rural després de l’aprovació d’un pla estratègic que situa l’educació cultural per la sostenibilitat en l’eix de les seves actuacions. D’altra banda, la Fundació Pau Costa és una plataforma que vol liderar un canvi profund en la percepció que la ciutadania té del foc a través de la divulgació de coneixements en l’ecologia del foc i en la gestió d’incendis forestals, des de l’àmbit tècnic i de recerca, posant-los a l’abast del món operatiu i de la societat en general.

Per a més informació: web del Museu de la Vida Rural

Share This