MUSEUS I ESPAIS VISITABLES

La riquesa històrica i artística de l’Espluga de Francolí es posa de manifest en el gran nombre de museus i espais visitables que recullen una gran diversitat de col·leccions arqueològiques, etnogràfiques i culturals. Podeu trobar més informació sobre els museus i espais visitables de l’Espluga de Francolí fent clic aquí.

UN PASSEIG PER L’ESPLUGA

Voleu conèixer els racons més emblemàtics de l’Espluga de Francolí i el seu entorn?  Cliqueu aquí.

TURISME ACTIU

Teniu ganes de viure noves experiències, d’evadir-vos i desconnectar de la rutina? A l’Espluga de Francolí hi trobareu una gran varietat d’espais naturals idonis per a la pràctica del turisme actiu i d’aventura: rutes d’espeleologia, recorreguts amb bicicleta o travessies amb cavalls, entre d’altres. Podeu trobar més informació sobre el turisme actiu de l’Espluga de Francolí fent clic aquí.

PASSEJADES, SENDERISME I BTT

Vine a descobrir i conèixer els magnífics paratges naturals i el ric patrimoni que conforma el municipi de l’Espluga de Francolí i els Boscos de Poblet, a través de la pràctica del senderisme i de la bicicleta de muntanya. Passejades pel bosc, per la muntanya i pels camps de conreu, senderisme i btt, clicant aquí.

PARCS I ZONES DE LLEURE

L’Espluga de Francolí disposa de zones verdes, parcs i àrees d’esbarjo pel gaudi de tots. A més de les zones verdes que podem trobar repartides per tot el municipi, també té parcs urbans que són espais de tranquil·litat i lleure, Si voleu saber quins són els principals parcs de natura i zones de lleure de l’Espluga de Francolí, podeu clicar aquí.

LA CONCA DE BARBERÀ

La Conca de Barberà es troba situada ofereix un ventall de propostes i activitats culturals, de natura i d’oci per gaudir d’unes bones vacances en qualsevol època de l’any. Descobreix els voltants de l’Espluga de Francolí i la comarca de la Conca de Barberà fent clic aquí.