El vi fa sang

EL VI FA SANG.jpg

El recorregut comença amb una visita guiada al MUSEU VIDA RURAL, seguit d’un TAST DE VINS de la varietat trepat, el raïm negre autòcton de la Conca de Barberà. (Si veniu amb nens, es podran entretenir a l’hort ecològic amb un monitor.)

La ruta continua a la FASSIBA BALANYÀ, una antiga destil·leria d’alcohol, on després de la demostració pràctica podreu tastar AIGUARDENT DE TREPAT.

Finalment, es visitarà el CELLER COOPERATIU de l’Espluga.

Opcionalment l’experiència es pot acabar amb UN DINAR en clau de vi a l’Art Restaurant de l’Espluga.

Informació:

Visita guiada de principi a fi.
Recorregut guiat dins el poble.
Durada: 3 hores i 15 minuts (dinar opcional).

Dates:

Primer dissabte de mes. Altres dies, sota reserva.

Horari:

10.30 a 13.45 h
És necessari una reserva prèvia. Places limitades.
Inscripcions: 977 87 05 76 o info@museuvidarural.cat

Preus:

Adults: 19 €
Joves d’entre 9 i 17 anys: 8 €
Menors de 9 anys: gratuït

Els preus del dinar a l’Art Restaurant són de 24 € el menú adult (tres plats i postres; begudes i cafès inclosos) i de 14 € el menú infantil (begudes incloses).