L’Espluga de Francolí viurà una revetlla de Sant Joan on la cultura popular, el foc, el país i les tradicions gastronòmiques en seran les protagonistes

Des de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, conjuntament amb els Diables de l’Espluga i les entitats de cultura popular s’ha treballat una proposta d’actes, en format adaptat, que permetran mantenir viu el sentit popular i participatiu de la tradicional celebració de la Revetlla de Sant Joan al municipi.

Així, els actes de celebració de la Revetlla de Sant Joan començaran a les 6 de la  tarda del dia 23 de juny i tindran lloc a la plaça Montserrat Canals, amb l’obertura de l’espai perimetrat, que permetrà gaudir dels actes programats fins les 9 de la nit. 

A 2/4 de 7 de la tarda arribarà la Flama del Canigó  en un circuit pels carrers de l’Espluga de la mà del Club Atlètic Espluguí, on més d’una desena de municipis recolliran presencialment la flama a la població, un acte que compta amb el suport d’Òmnium Cultural de la Conca de Barberà i la Baixa Segarra.

Un dels actes que reprenen aquest any és l’actuació de les entitats de Cultura Popular Espluguina, que després de gairebé un any tornaran a actuar, però aquest cop de forma estàtica tal com indica la normativa actual.

L’acte acabarà amb un concert de versions acústic de la mà de “La Oreja de Tiktok”, grup format per Jordi Busquets, bateria d’Itaca Band, i Sergi Bagó, cantant de l’orquestra de versions Banda Neón.

Tothom que vulgui assistir a l’acte haurà de reservar entrada prèvia, a través de la plataforma Entràpolis a l’enllaç: https://www.entrapolis.com/entrades/actes-revetlla-de-sant-joan o efectuar la reserva presencialment a l’Oficina de Turisme, a partir de divendres dia 11 de juny. 

Consulteu el programa d’actes a : https://ja.cat/t83jW

Share This