L’Espluga participa a les Jornades gastronòmiques del bacallà, del 13 de maig al 20 de juny.

 

Els restaurants espluguins participants són:

ART RESTAURANT

FOR EVENTS CÀTERING & RESTAURANT

FONDA L’OCELL FRANCOLÍ

LA GUINGUETA DEL MUSEU DE LA VIDA RURAL

 

Consulta aquí, els seus menús amb bacallà: SABORS DE LA CONCA AMB BACALLÀ

 

Les jornades estan organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà i Muntanyes de Prades.

Sabors de la Conca amb Bacallà surt de la idea de trobar un denominador comú d´un producte típic de la Conca per la dates de la primavera i de forma consensuada l’Associació ha escollit un menjar que està a la majoria de cartes dels restauradors de la comarca i perquè ja era la recepta estrella en l’època medieval.

Els 25 restaurants i allotjaments participants elaboraran menús amb el bacallà com a protagonista, i estaran maridats amb excel·lents vins de la Conca de Barberà.

Share This