Les Coves de l’Espluga de Francolí han creat un recorregut virtual a través duna eina educativa de Google anomenada TourCreator.

Es tracta d’una eina per desenvolupar continguts educatius que permet generar experiències immersives amb imatges en 360 graus de manera ràpida i senzilla.

Al llarg del recorregut virtual per les Coves de l’Espluga , a part de visionar tots els racons de la cavitat, hi ha localitzats diversos punts d’interès amb l’explicació de la història i la geologia de les Coves, que pot ser llegida o bé optar per escoltar la narració locutada, per fer-lo integrador i accessible a tothom.

Aquest recorregut estarà disponible pels Centres educatius que visitin les Coves i se n’ha fet difusió per xarxes socials.

Les Coves de l’Espluga van reobrir les seves portes el passat dia 23 de febrer en horari de matí de dimarts a divendres i, els caps de setmana de matí i tarda, mentre duri el confinament comarcal decretat pel Procicat. Els horaris d’obertura aniran tornant a la normalitat a mesura que es vagi relaxant les mesures de prevenció de la Covid-19.

Clica damunt la rodeta superior dreta i s’activarà la locució.

Share This