Des de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’inicia una campanya de sortejos anomenada “l’excusa per tornar” que consisteix en obsequiar amb 60 àpats i 32 nits en restaurants i allotjaments de l’Espluga entre totes aquelles persones que comprin entrades en línia al web esplugaturisme.cat per algun dels recursos turístics municipals, com són les Coves de l’Espluga, la Fassina Balanyà i la Ruta Templera i Hospitalera. Aquests sorteig es farà durant el mes d’agost i els guanyadors hauran de consumir el premi des del dia 1 de setembre fins el dia 31 d’octubre, de manera que el premi comporta tornar a venir de nou a l’Espluga.

Aquesta proposta sorgeix de la taula de reactivació econòmica post Covid 19 que va crear l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb representació de tots els grups municipals i agents implicats. Des de l’àrea de Turisme es destinaran més de 2.500€ a aquesta acció, que malgrat sigui una acció puntual repercutirà directament sobre el sector i amb l’objectiu de mitigar els efectes que la pandèmia està tenint sobre l’activitat turística.

Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de l’Espluga per telèfon en el 977871220 o per correu electrònic: turisme@esplugadefrancoli.cat

Share This