Reservas

Tallers familiars

Propers tallers 2024

Taller de Prehistòria:

19 de maig a les 12.30 h (Taller complet)

26 de maig a les 12.00 h

23 de juny a les 12.30 h

Taller d’excavació:

28 de juliol a les 12.30 h

Abans de fer compra dels cupons de tallers cal contactar amb l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí (Telèfon: 977 871 220 Correu: ) per tal de fer la reserva de les places, una vegada confirmada la inscripció, ja podreu fer la compra on-line.

 

Taller de Prehistòria a les Coves de l’Espluga – descobreix l’art rupestre

 

Taller on a través de diferents activitats com, per exemple, muntar una cabana, conèixer i manipular eines de la prehistòria o fer una pintura rupestre o un gravat, els participants s’endinsaran en el món de la prehistòria. Cada participant es podrà endur una llosa petita de pedra amb la seva creació d’art rupestre.

 

Taller d’Excavació a les Coves de l’Espluga – aprèn arqueologia

 

Els participants aprendran les tasques que fan els arqueòlegs i les eines que utilitzen, a través d’una excavació simulada situada a l’interior de la cabana gran de les Coves, on trobaran restes, les classificaran i dataran.

 

Taller Fassineja a la Fassina Balanyà – crea la teva pròpia colònia

 

Taller on cada participant elaborarà la seva pròpia colònia amb fruites, herbes i olis essencials i descobriran com es reciclava a la Fassina Balanyà. Cada participant es podrà endur la seva ampolla de colònia i un davantal de Fassineja de record.

Totes les activitats estan pensades per famílies i als tallers hi participaran tant els adults com els infants. Els tallers tenen un cost de 6.00€ per persona i una durada d’1.30h i l’aforament serà limitat. Cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de l’Espluga al 977 871 220 o bé

 

 

 • El preu inclou
  Participació en els tallers programats d’una durada aproximada d’1.30h.
  Hi participarà tant adults com infants.
 • Horaris
  Els tallers es programen durant els ponts, dies festius i períodes de vacances.
  Si sou un grup de famílies i voleu organitzar un nou taller, escolliu la data i l’hora i feu la reserva amb antelació a l’Oficina de Turisme (Telèfon: 977 871 220 Correu: ) Caldrà pagar el preu íntegre de 12 participants com a mínim.
  Els tallers tenen una durada d’1.30h aproximadament.
  Abans de la compra dels cupons de tallers és necessari contactar amb l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí (Telèfon: 977 871 220 Correu: ) per tal de fer la reserva de les places, una vegada confirmada la inscripció ja podreu fer la compra on-line.
 • Punt de trobada
  Caldrà ser-hi 15 minuts abans de l’inici del taller.
  • Tallers de les Coves: Recepció de les Coves de l’Espluga (Av. Catalunya) de l’Espluga de Francolí.
  • Tallers de la Fassina Balanyà: Recepció de l’Oficina de Turisme (Pl. del Mil·lenari, 1) de l’Espluga de Francolí.
   Important: una vegada feta la compra, reviseu el correu brossa.
 • Condicions
  El cupó serà vàlid fins al 31/12 de l’any en curs de la compra.
  Els tallers són per a tota la família, per tant hi participaran tant grans com petits i el preu serà el mateix per a tots/es.
  Política de cancel·lació: sense cost comunicant-ho 24 hores abans de començar el taller (Telèfon: 977 871 220 Correu: ).

Preu

6,00

Quantitat