Reserves

Tallers familiars

Propers tallers:

Tallers de Prehistòria els dies : 14 d’octubre i 12 de novembre de 2023.

Abans de fer compra dels cupons de tallers cal contactar amb  l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí (Telèfon: 977 871 220 Correu: ) per tal de fer la reserva de les places, una vegada confirmada la inscripció, ja podreu fer la compra on-line.

Taller de Prehistòria a les Coves de l’Espluga – descobreix l’art rupestre

Taller on a través de diferents activitats com, per exemple,  muntar una cabana, conèixer i manipular eines de la prehistòria o fer una pintura rupestre o un gravat, els participants s’endinsaran en el món de la prehistòria. Cada participant es podrà endur una llosa petita de pedra amb la seva creació d’art rupestre.

Taller d’Excavació a les Coves de l’Espluga – aprèn arqueologia

Els participants aprendran les tasques que fan els arqueòlegs i les eines que utilitzen, a través d’una excavació simulada situada a l’interior de la cabana gran de les Coves, on trobaran restes, les classificaran i dataran.

Taller Fassineja a la Fassina Balanyà – crea la teva pròpia colònia

Taller on cada participant elaborarà la seva pròpia colònia amb fruites, herbes i olis essencials i descobriran com es reciclava a la Fassina Balanyà. Cada participant es podrà endur la seva ampolla de colònia  i un davantal de Fassineja de record.  

Totes les activitats estan pensades per famílies i als tallers hi participaran tant els adults com els infants. Els tallers tenen un cost de 4.70€ per persona i una durada d’1.30h i l’aforament serà limitat. Cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de l’Espluga al 977 871 220 o bé


El preu inclou

Participació en els tallers programats d’una durada aproximada d’1.30h. Hi participarà tant adults com infants.


Horaris

Els tallers es programen durant els ponts, dies festius i períodes de vacances.

Si sou un grup de famílies i voleu organitzar un nou taller, escolliu la data i l’hora i feu la reserva amb antelació a l’Oficina de Turisme  (Telèfon: 977 871 220 Correu: ) Caldrà pagar el preu íntegre de 15 participants com a mínim.

Els tallers tenen una durada d’1.30h aproximadament.

Horaris: Taller de Prehistòria i Excavació a les 12.30 h. Taller Fassineja a les 12.00 h.

Abans de la compra dels cupons de tallers és necessari contactar amb  l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí (Telèfon: 977 871 220 Correu: ) per tal de fer la reserva de les places, una vegada confirmada la inscripció ja podreu fer la compra on-line.


Punt de trobada

Caldrà ser-hi 15 minuts abans de l’inici del taller.

  • Tallers de les Coves: Recepció de les Coves de l’Espluga (Av. Catalunya) de l’Espluga de Francolí.
  • Tallers de la Fassina Balanyà: Recepció de l’Oficina de Turisme (Pl. del Mil·lenari, 1) de l’Espluga de Francolí.

Important: una vegada feta la compra, reviseu el correu brossa.


Condicions

  • El cupó serà vàlid fins al 31/12 de l’any en curs de la compra.
  • Els tallers són per a tota la família, per tant hi participaran tant grans com petits i el preu serà el mateix per a tots/es.
  • Política de cancel·lació: sense cost comunicant-ho 24 hores abans de començar el taller (Telèfon: 977 871 220 Correu: ).

Preu

4,70

Quantitat