AGENDA

CINEMA GAUDÍ: “Robot Dreams”

02 de juny - 18:30 h.

Diumenge 2 de juny a 2/4 de 7 de la tarda. Sala Folch i Torres del Casalet de l’Espluga de Francolí es projectarà “ Robot Dreams”,  dirigida per Pablo Berger.

Premi Gaudí, Goya i de l’Acadèmia europea a Millor pel·lícula d’animació. Premi Gaudí a millor música original. Premio Goya a Millor guió adaptat. Nominada als Oscars a Millor pel·lícula d’animació.

DOG és un gos solitari que viu a Manhattan. Un dia decideix construir-se un robot, un amic. La seva amistat creix, fins a fer-se inseparables, al ritme del Nova York dels vuitanta. Una nit d’estiu, Dog amb gran pena, es veu obligat a abandonar ROBOT a la platja. Es tornaran a trobar?

Apta per tots els públics. Sense diàlegs.

Recordar-vos també que aquesta pel·lícula  estarà disponible a l’aplicació mòbil Audescmobile, aplicació que permet als usuaris cecs accedir des del seu mòbil, de manera sincronitzada, a les audiodescripcions de les pel·lícules. 

Les entrades es poden comprar anticipadament a través de la plataforma de venda Entrapolis, https://www.entrapolis.com/entrades/cicle-gaudi-lespluga-de-francoli-robot-dream , a l’oficina de Turisme de l’Espluga o bé a l’entrada de la sala el mateix dia de la projecció.

L’entrada general té un preu de 4.50€ i 3€ amb el carnet jove, de discapacitat acreditada i persones majors de 65 anys.


Més informació:

Sala Folch i Torres del Casalet Avinguda Països Catalans, 6

977 871 220

Enllaç web

COMPARTEIX AQUEST ESDEVENIMENT