AGENDA

FESTIVAL DE MÚSICA: No callarem!

15 de juny - 18:00 h.

El festival No Callarem torna el 15 de juny amb nova ubicació

Xavi Sarrià, Crim, Jacobs, Groggy Rude, La Cara B de Uesca, Dj Trapella i el grup infantil Xiula formen el cartell de la tercera edició del festival

El pròxim 15 de juny se celebrarà a l’antic Camp de Tir de l’Espluga de Francolí la tercera edició del ‘No Callarem Fest’, un festival autogestionat pel jovent de l’Espluga de Francolí, amb un cartell que referma l’objectiu musical i reivindicatiu de l’organització.

La música i el talent de proximitat tornaran a ser el fil conductor del festival que començarà a les 6 de la tarda del dissabte i es perllongarà fins a la matinada.

El cartell de l’edició d’enguany arriba renovat i amb molta força, amb grups de temes propis de tota mena d’estils que ompliran la programació destacant la presència aquesta vegada de dos grups de gran tirada, amb l’objectiu d’ampliar i reforçar el que ha sigut el festival aquests dos anys anteriors. Xavi Sarrià, el valencià, excantant d’Obrint Pas, amb la seva gira en solitari juntament amb el grup del Camp de Tarragona, Crim, esdevenen un referent del panorama musical català, i són el plat fort d’aquesta edició. Seguits de més música del territori amb Jacobs, cantautora Vallenca i els tarragonins Groggy Rude, amb el seu estil punk rock, el grup La Cara B de Uesca, i per tancar la nit DJ Trapella, referent als Països Catalans. Cal destacar, que aquest any el No Callarem començarà amb el format ‘No Callarem Canalla’ amb el grup Xiula, un grup referent als Països Catalans de música infantil.

També es faran xerrades de consciència social i cultural abans d’arrencar la tarda de concerts.

Una de les novetats d’aquesta edició és la localització, un canvi a causa de les dimensions del lloc anterior i necessitats logístiques. Ha sigut una decisió difícilper a l’organització, ja que el Parc del Freginal és un lloc emblemàtic i ambencant en el qual va néixer el festival. El Camp de Tir, l’espai Riu Sec, també és un espai de l’Espluga de Francolí envoltat de naturalesa, i que com el Parc delFreginal, ens ajuda a lligar el respecte per la cultura i la natura en un lloc, i dona al festival molta més capacitat pel que fa a assistents i també, en l’àmbit logístic.

L’entrada tindrà un cost de 6 € anticipada, i 10 € a taquilla, un preu ajustat isimbòlic perquè des de l’organització es creu fermament que la cultura i la música ha de poder arribar a tots els públics. L’espai gaudirà d’una zona de concerts i una nova zona amb taules on es podrà gaudir dels serveis de cuina ampliats i millorats; hi haurà novetats en el referental menjar i a nous espais al festival que s’aniran desvetllant a les xarxes socialsdel festival.

Entrades anticipades: Aquí 

El festival No Callarem va néixer l’abril de 2018 amb petit format i amb l’objectiud’aconseguir fons per a la caixa de resistència que serveix per a fer front a possibles sancions imposades per a motius polítics a activistes, així com col·laborar en donacions per a causes relacionades amb la resposta a la sentència del Procés.

Després de l’èxit de les dues primeres edicions l’organització ha volgut mantenir i promoure la celebració del festival i posar la mirada en el futur perquè el festival No Callarem acabi sent un referent de música i cultura al territori.

Més informació: Missatge directe al perfil d’Instagram @nocallaremfest


Més informació:

Antic camp de Tir del Riu Sec

COMPARTEIX AQUEST ESDEVENIMENT