Coves de l’Espluga – ruta aventura

42,00

Visita guiada i espeleològica per les Coves subterrànies de l’Espluga

Remunta el riu subterrani per les galeries més insòlites i sorprenents d’aquesta cavitat.

Per als visitants més agosarats, les Coves de l’Espluga ofereixen una visita més enllà del Museu. Remuntar el riu subterrani per les galeries més insòlites i sorprenents d’aquesta cavitat.

Equipats amb un vestit de neoprè, casc i llum, els visitants, acompanyats sempre per dos guies espeleòlegs, s’introdueixen per la part més genuïna de la cova fins arribar a la gran Sala de la Biela.

Durant el trajecte els visitants coneixeran la formació geològica d’aquesta cavitat subterrània, els pous que van permetre el seu descobriment, el circuit de l’aigua i la trajectòria del riu, el procés de filtratge i escolament de l’aigua, les diàclasis, i la Galeria de Llac, lloc de rituals ibers.

Visita per la part més genuïna de les galeries subterrànies de les Coves de l’Espluga per on transcorre el riu Francolí.

El preu inclou:

 • Entrada, el material i el guiatge de dos espeleòlegs per fer un itinerari per la part més humida de la Cova.

Horaris:

 • Obert de dimarts a diumenge de 10.30h. a 13.30h i de 16h. a 18h.
 • Tancat els dies 25 i 26 de Desembre i 1 i 6 de Gener.
 • La visita té una durada d’entre 3 i 4 hores.
 • Abans o després de la compra, és necessari contactar amb  l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí (Telèfon: 977 871 220), per tal de confirmar dia i hora de la reserva, perquè el grup mínim és de 6 persones i cal programar les expedicions.

Punt de trobada:

 • Recepció de les Coves de l’Espluga (Av. Catalunya) de l’Espluga de Francolí. Caldrà ser-hi almenys 10 minuts abans de l’inici de la visita per bescanviar el bonus per una entrada.

Idiomes:

 • La visita pot ser en català, castellà, francès o anglès.

A tenir en compte: mesures higièniques i de seguretat en relació al Covid19.

A causa de les noves mesures higièniques i de seguretat en relació al Covid19, es modifiquen les condicions per a realitzar la Ruta Aventura:

 1. – Grups limitats.
 2. – Us facilitarem el vestit de neoprè complet (vestit i escarpins), casc i llum frontal. Després de cada ús aquests es netejaran degudament.
 3. – Servei de vestuaris i dutxes. Cada unitat familiar tindrà un espai definit als vestuaris i una dutxa en exclusivitat. També us facilitarem gel hidroalcohòlic per poder-lo utilitzar.
 4. –  A la recepció de les Coves se us facilitarà una mascareta higiènica. Durant la Ruta per l’interior de les galeries s’intentarà mantenir les distàncies de seguretat i no caldrà utilitzar mascareta.
 5. – Per la vostra part, el dia de l’expedició cal que porteu: banyador, unes bambes velles (un calçat que us quedi lligat al peu) i el que necessiteu per la dutxa posterior: sabó, tovallola, etc.

Accessibilitat:

 • Activitat no accessible per a persones amb disminució física o psíquica. No disposem de serveis per persones amb dificultats auditives o de visió.

*Des de 8 anys

Condicions

 • Un cop realitzada la compra, contactar amb  l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí, per tal de confirmar dia i hora de la reserva.
 • El voucher és vàlid fins el 31/12 de l’any en curs de la compra
 • Cal reserva prèvia amb un mínim de 6 persones i un màxim de 15. En cas de ser menys de 6 caldrà pactar l’horari de la visita.
 • Els nens de 8 a 14 anys han d’anar acompanyats necessàriament per un adult.
 • Política de cancel·lació: sense cost comunicant-ho per correu electrònic 24 hores abans de començar la visita guiada

Share This